Om oss

Kombination av målerikonst, dans och handarbete

Vi tillverkar dansflaggor och danstyg. Vår mission är också sprida information och kunskap om lovsångsdans, dans i kyrkan. Vi tror att människan är skapad av Gud. I Honom vi lever, rör oss och är till. Därför ska vi också tillbe och tjäna honom med hela vårt varelse. 

Flaggans Resa

Några motiver av våra flaggor är själv designade. Bilden målas först med akrylfärger på en kanvas tyg. Sedan printas motivet på tunt siden tyg med högsta kvalité. I vårt lilla syateljé i Uppsala får danstyg och flaggorna sin slutliga form. 

Our Story

Piia Walterson startade företaget för att synlig göra lovsångsdansen. Hon märkte att många ville dansa med hade inte tillräckligt med verktyg, kunskap eller frimodighet.

Piia själv har haft lång väg att gå för att hitta frimodighet i dansen som hon har idag. Men på grund av uppmuntran och kärlek från Gud, församlingen och andra lovsångsdansare har hon kommit långt på vägen. Du kan läsa hennes berättelse här

Our Mission

Royal Worshipdancers vill utrusta lovsångsdansare med dansflaggor och tyg.

Vi vill skapa ett mötesplats, där du få kontakt med andra lovsångsdansare. Vi vill sprida information om olika lovsångsdans evenemang och kurser. I gemenskapen med Gud och andra människor, växer vi och kan nå vår full kapasitet.

Kontakt

Vi vill höra din röst! Berätta gärna om våra flaggor och danstyg har välsignad dig! Ge konstruktiv kritik och nya ideér så att vi kan utveklas. Vilken slags information du skulle vilja hitta på vår hemsida? Vilken slaggs flaggor skulle du vilja dansa med? Tillsammans blir vi starka och kan tjäna ännu fler!

3 + 15 =

Address

Limvägen 2 74330 Storvreta 

Epost 

info@royalworshipdancers.com